Wuhan Somerset back to all projects
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset
Wuhan Somerset

Location: Wuhan, Hubei, China

Brief: To create a balanced living inside a business environment. Concept: Design was approached in a Low-Key Fashion, integrating in its concept Wuhan's Local Chu Culture, the Pentum River and the City Flower being the Plum. Atmosphere shows elegant details as you walk in the lobby. Lights follow a flowing shape over the front desk, a metaphor for the flow of water which is referenced all throughout in stone, carpets, and details as well as the Plum flower and the Chu geometric patterns. The overall tone is warm with wood and bronze, and sprinkled with colors of Water and Plum. Outcome: Customers have now a warm and comfortable living environment. From the first step in the Lobby to the step in each Unit. This project embodies a contemporary living experience.
Top