Vrindavan Garden back to all projects
Vrindavan Garden
Vrindavan Garden
Vrindavan Garden
Vrindavan Garden

Project Work Status: Completed Projects

Client: Vrindavan

Revitalizing an abandoned quarry; the design represents a sense of community with its inward planning; where landscape plays a crucial role. Respecting the undulating land, the buildings stand on levels following the contours.

Built as budget flats; the design thrives to give the users maximum along with the essential commune spaces.

The central space, along with the amphitheatre, various pockets of shaded seating areas; mark as a focal point for the users to celebrate their leisure hours. The steering pedestrian pathways are deliberately placed in a way that it accompanies the visitor, surpassing the central landscape along the journey till their building.

Top