The ‘Running Wall’ Residence back to all projects
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence
The ‘Running Wall’ Residence

Location: Kolassery, Kannur, Kerala, India

Area: 507.93 Sqm

Client: Nandakumar And Family

Team: Lijo Jos And Reny Lijo

Project Started: 2012

From the architect.The brief from the client was simple and short "a fort like house that one can't scale". As the site sat right in the middle of one of the rougher districts of Kerala the client wanted a house that looked intimidating. In fact that is the very feel that one gets as one stands outside trying to get in.
Top