The Preeti Chandra Store back to all projects
The Preeti Chandra Store
The Preeti Chandra Store
The Preeti Chandra Store
The Preeti Chandra Store
The Preeti Chandra Store
The Preeti Chandra Store

Location: New Delhi, Delhi, India

Project Work Status: Completed Projects

We worked on a new interpretation of Vintage for this Store We worked on a twist to the Vintage style, for the new Preeti Chandra store in Delhi. Her collections served as a springboard for ideas, and we pitched the idea of a white textured store, working around a distressed vintage style We favoured the use of large pot-pourri panels, to create a textured surface and visual interest, and strung it up with tiny lights to create lit partition structures. The Pot-pourri was used extensively to create a space within a space in the Showroom for the changing room block The Ramp inspired flooring scheme was used to create a directionality in the store, and ordered the long, linear arrangement of garments in the store Smaller consultation areas within the store were created after understanding her business model, which involved detailed discussions with her exclusive clients. These were comfortable, plush units to mirror the showroom styling The changing room block within the pot-pourri cube, with identical layouts. We created a walk-in atmosphere within a more private part of the showroom space
Top