Tab India back to all projects
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India
Tab India

Location: Hosur, Tamil Nadu, India

Project Work Status: Ongoing Projects

Area: Approx. 150,000 Sft

Client: Tab India

Team: Harish Kumar, Arul Tippabttuni, Manoj Madhu, Rajendra Hegde, Priyanka Rustagi

Structural Consultant Engineering Consultants India PHE Consultant Prism Consultants Electrical Consultant Procon Engineers General Contractors Nathan Constructions & RK Builders Photographs Sumit Gupta & Hundredhands

Storage warehouse 2 Visitors Center 3 Refectory addition 4 Store 5 Tower 6 Guest house We have been working on the master plan, streetscape design and a few buildings on the 24 acre campus of this granite processing facility. We have completed an 80,000 sft storage warehouse (with Tata BlueScope), a Visitor's Centre, an addition to the staff refectory, expansion of the central stores, and are currently working on a corporate guest house. We have exploited the availability of a wide variety of granite and processing options developing stone screens and other facade treatments and specifying a rich variety of processed stone (both in flooring and cladding). Situated on the Bangalore-Chennai highway the Visitors Centre, attached to the north east corner of the new warehouse makes a strong impression exposing both a large stone clad feature wall and a glass facade revealing an illuminated internal volume to the highway.
Top