Rv College Of Architecture back to all projects
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture
Rv College Of Architecture

Location: Bengaluru, Karnataka, India

Project Work Status: Completed Projects

Client: Rsst

Project Started: 2014

The school aims to give the user a quiet peaceful place where they view the landscape and reflect upon it and introspect in it. the form consists of a series of stacked planes molded with levels that mirror the surrounding topography to become an almost indiscernible mesh between the natural and the man-made.The language connects the individual elements of the master-plan in a way which maintains their uniqueness and creates the feel of a free-flowing urban layer that integrates into the architecture.Each tailored space accommodates a particular activity

The landscape emerges from the volume offering dynamic views of the campus within.The design takes the concept of the green to its most fine definition. considering the venue's large scale, intervention and particular location in the middle of city.The design is set out to create a space that would be holistically integrated into the site, rather than a technologically foreign vessel that could be located on any arbitrary site

Top