Residence For Mr. Suryavanshi back to all projects
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi
Residence For Mr. Suryavanshi

Project Work Status: Completed Projects

Client: Mr. Suryavanshi

The design concept evolved with the system of massing and manipulation of space with integrating courtyards forming the core of design. A smooth and seamless interior space reveals with the use of minimal materials like the yellow jaisalmer floor finish and white painted surfaces. The clean lines of exterior are reflected in the interiors as the simple white exterior finish flows in along with the exposed brick compound wall, bonding the two strongly.

The living & dinning space is punctuated by a water court with the backdrop of exposed brick feature wall that becomes a sculptural component. This intimate court leads to an interesting journey through a subtle connection between the living and dining. Internally, small courtyards punctuate others spaces allowing natural light into the house while creating visual and physical connection between indoor and outdoor.

Top