Residence For Mr. Loharkar back to all projects
Residence For Mr. Loharkar
Residence For Mr. Loharkar
Residence For Mr. Loharkar
Residence For Mr. Loharkar
Residence For Mr. Loharkar
Residence For Mr. Loharkar
Residence For Mr. Loharkar
Residence For Mr. Loharkar

Project Work Status: Completed Projects

Client: Mr. Loharkar

Situated in the heart of the city, this recessed built framed in peaceful white engulfs a space that coexists amicably with the landscape. The space within rendered with green, offers the visitor a sense of residing amidst nature.

The staircase integrated within the court, evolves as an interesting journey rather than a mere vertical connector. The central communication well acts a channel for interaction as well as lets in ample amount of light.

The terrace overlooks a public space as well as frames the garden besides acting as a visual retreat. The design also involves multiple differently sized courts connected to each habitable space; maintaining a constant relation with the environment.

Top