Residence For Mr. Goliya back to all projects
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya
Residence For Mr. Goliya

Location: Nashik, Maharashtra, India

Project Work Status: Completed Projects

Client: Mr. Goliya

A design appropriate to the atmosphere of a place like Nashik, where people enjoy the semi-outdoor lifestyle and different seasons as the climate is conducive; the Goliya house has a simple plan, having a central court and atrium visually connecting the house.

The entrance is through a long shaded passage with the water body and lush green landscaped areas on both sides implant serenity and peace, making the walkway more interesting.

Elements like the sunken seating in the living room and the informal seating at the staircase act as a highlighting feature.

The essence of this design is controlled by two main elements-the visual link prevailing throughout and stimulating play of natural light over varied shades and textures of material used.

Top