Residence For Mr. Bapat Bagve back to all projects
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve
Residence For Mr. Bapat Bagve

Project Work Status: Completed Projects

Client: Mr. Bapat Bagve

Built on a sloped terrain, away from city crowd and traffic is this contemporary cottage. In a set up where romanticizing nature is most inspiring, manmade connections with nature have been established by giving utmost importance to the natural landscape and setting. In this instance, it is the view of the Gangapur dam backwaters, as well as a desire to maximize the outdoor living possible in which permeates the design of a peaceful house to relax and to reconnect with the family and with nature.

The house remains hidden from the entry level, characterized by the stone feature walls with a sculptural gesture, however; the inside reveals as an element of surprise, and further extends to grand view of back water.

Top