Meghrath back to all projects
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath
Meghrath

Location: Surat, Gujarat, India

Project Work Status: Completed Projects

The project required redesigning and refurbishment of an existing flat on the 10th floor of an apartment building in Surat, Gujarat. As with the other interior projects done in the studio, there was an attempt to play with light and space by modulating the internal layout of the shell keeping in tune with the existing structure as also accommodating the programmatic requirements.

One of the prominent features of the apartment is the use of large slabs of Kota stone procured from Rajasthan not only to lay the flooring but also to create high skirting, bathroom dados and internal shell of all the wardrobes/storages in combination with Teak wood polished naturally and walls/ceilings that are painted in white. All the windows are made of out of aluminium sections using double glazing.
Top