Mahesh Lunch Home back to all projects
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home
Mahesh Lunch Home

Location: Juhu, Mumbai, Maharashtra, India

The Challenge: To uplift the interiors of a well known sea food restaurant - MAHESH LUNCH HOME at Juhu

Design solution: The design had to break away from typical seafood joint to a magnificent restaurant. The concept -"SCALE" is a perfect combination of grandeur and comfort. The wxteriors were flushed in dark wood with an intricate pattern derived from the scale of the fish which flows to the interior wall panels and windows. A grid of changing LEDS etched in to the dark walnut wood panels on the ceiling offers and interesting backdrop to the interiors. With every colour change intended to influence the mood of diners over the course of the evening.
Top