Inox Cineme, Nodia back to all projects
Inox Cineme, Nodia
Inox Cineme, Nodia
Inox Cineme, Nodia
Inox Cineme, Nodia
Inox Cineme, Nodia
Inox Cineme, Nodia

Location: Noida, Uttar Pradesh, India

Client: Inox

The property is Linear, L-shaped simple layout with screens arranged at periphery. The slope from the screens projects the undulating height into concession lobby and to aesthetically use it to enhance the experience was the aim.

The Design draws inspiration from the undulating terrains of the canyon Landscape. An enticing canyon landscape is generated through undulating layering of wall and ceiling utilizing the various levels of height to produce a telescopic effect in depth.

The horizontal are peeled from one another creating variation in patterning and cantilevering thus creating a sense of fluidic movement. Lighting is embedded in the layered paneling to accentuate the contour aspect .This overall effect forms a visible invitation to the space drawing the visitor in and gradually framing rhythmic perspectives within the wavelike volume.

Top