Independence Visitor Center back to all projects
Independence Visitor Center

Location: Philadelphia, Pa, United States

The Independence Visitor Center (IVC), located on the historic Independence Mall, is the primary orientation hub for any tourist visiting Philadelphia. SALT DESIGN STUDIO has been commissioned to develop both the exterior and interior landscape, in conjunction with building additions and renovations. The goal is to enhance the indoor tourist experience with an interior cafe garden that includes an extended tree canopy along the length of the cafe corridor and streamlined signage to improve wayfinding and circulation within the building. Exterior site improveents include new planting along the existing trellis, additional seating, and a new planting scheme to connect the existing building to the new addition. Status: Construction documentation Collaborators: Jacobs/Wyper Architects, The Lighting Practice
Top