Clinic For Dr. Barve back to all projects
Clinic For Dr. Barve
Clinic For Dr. Barve
Clinic For Dr. Barve
Clinic For Dr. Barve
Clinic For Dr. Barve
Clinic For Dr. Barve

Project Work Status: Completed Projects

Client: Dr. Barve

The specialized skin care clinic had the Concept of the interior to create state of the art space with specialized skin treatment facilities without a typical clinic look. The simple layout contains space allotted for waiting, a doctor's consulting room and few different types of treatment rooms with all the allied facilities.

The space was meant to be fresh & minimal. Decorative elements were intentionally avoided so as not to sideline the maintenance. The visitor is guided to individual cabins or treatment rooms through a central passage which is curved, and bulges at the other end, thus forming the core of the entire design. Smooth curved surfaces facilitate the corner-free vertical planes with the reduction in the linear starkness in the layout whereas toughened glass is introduced at the junction of partition and ceiling that illuminates the passage with natural light and reduces claustrophobic effect.

Top