Ar Sanjay M Patil Office back to all projects
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office
Ar Sanjay M Patil Office

Client: Sanjay M Patil

In a quiet lane in Nashik, away from hustle bustle of the commercial chaos, lies a microcosm called 'Environ Planners' -the Architect's own office. The architect's simplicity, transparency and openness reflect in the design. The office is planned with open concept with lots of interactive and multiple use spaces.

One enters the office walking through a curvilinear pathway along the landscaped area. Looking out through the studio is an amphitheatre -a multiple use space -where slide shows and discussions are held. The amphitheatre also serves as an area for relaxation.

The cave is yet another interactive and multiple used space that emerged from the earth, involves Ferro cement technology of construction, roofing in green lawns and the interiors flushed in organic patterns of china-mosaic.

Top