Apartment For Prabhadevi back to all projects
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi
Apartment For Prabhadevi

Client: Prabhadevi

The rooms of this apartment on the fourth floor have been planned to focus on the view of the garden, trees and the sea in the background. Each space has a large quantity of different qualities of white to lighten small spaces into larger rooms. The use of the colours has been deliberate yet minimal to transform spaces from the banal and static to playful and changeable. Frames have been created on walls to display prints of paintings the clients have collected during their travels.
Top